Bombay Sapphire East הושק כ- 25 שנה לאחר הייצור הראשוני של הג’ין .Bombay Sapphire זוהי ההרחבה הראשונה של מוצרי המותג מאז הוקם. הגרסה הזו, שנוצרה על ידי הבוטנאי איבנו טונוטי, משלבת את טעמיו המוכרים של המזרח הרחוק ביחד עם תערובת התבלינים הקיימים במשקה הג’ין המקורי של Bombay Sapphire.
תהליך הזיקוק של Bombay Sapphire East דומה לתהליך הזיקוק המקורי המשמש לייצור Bombay Sapphire, לאחר 3 מחזורי זיקוק 100% שעורה, מוכנס התזקיק לדוד ייחודי המאפשר רק לאדי האלכוהול העדינים והאיכותיים ביותר לעבור דרכו. האדים עוברים דרך סלי נחושת המלאים בתבלינים המשמשים להעשרת הטעם של התזקיק הראשוני. למעט 10 התבלינים המוכרים בג’ין Bombay Sapphire מועשר Bombay Sapphire East גם בטעמיהם של למון גראס תאילנדי וגרגרי פלפל ווייטנאמיים.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.