יין אדום Joven Biodynamic. 3 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי.
אלכוהול: 14.50%
אזור ייצור: ספרד קסטיליה וי לאון
סוג הענבים: טינטה דה טורו
ייעוד: D.O. טורו
יקב: מאטסו
טיפו דה אובה: 100% טינטה דה טורו
מכיל סולפיטים
שֵׁרוּת
מגישים בטמפרטורה של: 15.0 מעלות צלזיוס
צִמוּד
בשר אדום קלוי, בקר, חזיר צלוי, גבינת כבשים, בשר קר, פסטה עם רוטב בשר, בשרים אדומים בגריל
סגנון מאצו אל פיקרו 2020
עֲסִיסִי
חָרִיף
צָעִיר
חָבִית
אוֹר
גוּף
מאפיינים Matsu El Pícaro
El Pícaro הוא יין אדום צעיר מטורו המיוצר מענבי Tinta de Toro (Tempranillo) מגפנים בגילאים 50 עד 70.
יין זה מיוצר על ידי Bodega Matsu והוא יין שאינו מפריע לתהליכים טבעיים, המונחה על ידי שיטות גידול גפן ביו -דינמיות.
להכנתו, הקציר מתבצע באופן ידני במהלך המחצית הראשונה של אוקטובר והוא מועבר בקופסאות ונגררים קטנים.
לאחר מכן, התסיסה מתבצעת במיכלי בטון של 15,000 ק”ג, הטמפרטורה אינה עולה על 24 ºC כדי לשמור על טריות הפרי המאפיין יין זה.
התסיסה המלולקטית מתרחשת בחביות עץ אלון צרפתי, לאחר שהושלמה, היא לא מסוננת או מתבהרת, ומנסה לשמור על תכונותיה הטבעיות.
לבסוף מבלה אל פיקארו שלושה חודשים בחביות עץ.
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.