ענבי שרדונה, גרצ’טו וסוביניון בלאן.
טכניקת הוויניפיקציה הענבים, שנבצרו ביד, נשללו מגבעוליהם, התקררו ונשמרו לזמן קצר במריחה עם קליפותיהם. לאחר מכן, המיץ הופרד מהחלקים המוצקים באמצעות כבישה, הוזל ונשלח לתסיסה. כל התהליך התרחש בטמפרטורה מבוקרת.
עידון היין שהתקבל עבר סינון מיידי ונשמר בטמפרטורות נמוכות לייצוב ספונטני וטבעי וכן לשמירה על המאפיינים הפירותיים הנולדים מהתסיסה. הוא לא עבר טיפולים מבהירים ומייצבים בכימיקלים.
צבע צהוב קש עם השתקפויות ירקרקות.
זר פירותי נעים, עם מאפיינים ארומטיים בכוונה לא מוגזמים.
טעם גוף טוב וחמיצות נכונה, בעודו יבש הוא שומר על סיומת קטיפתית ומלטפת.
אלכוהול 13.5% כרך.
טמפרטורת הגשה 10-12 מעלות צלזיוס.
תואם אוכל מצוין כאפריטיף או עם מנות ים תיכוניות טיפוסיות, כגון: סלטים, פסטה, פירות ים ובשרים לבנים. מצוין גם עם מנות אסייתיות טעימות ומתובלות.
קרפינטו – דוגיולו לבן
₪75.00 ₪65.00מחיר ל 100 מ"ל ₪10.00₪8.67
משקל | 750 ml |
---|
היה הראשון לכתוב סקירה “קרפינטו – דוגיולו לבן” לבטל
חוות דעת
אין עדיין חוות דעת.